Victoria F3 - Legmeervogels F5   1-3

 

 
Zaterdagochtend, met de dauw nog in de schoenen en de zon al lekker in het gezicht, ontmoeten onze kwieke tijgers de heren van Victoria op het voetbalveld te Loosdrecht.
 
 
Eerste helft
 
Het is even na 9.30u en de wedstrijd begint. Meteen laten de heren van Victoria zien dat ze de F3 zijn en maken ze het ons, de legmeervogels F5, aardig moeilijk. De bal begeeft zich voornamelijk op onze helft, gevaarlijk wordt deze heen en weer getikt richting ons doel. We worden wakkergeschud door de 1-0 voor Victoria.
 
Een pittige start dus. En de dreiging blijft. Gelukkig is Robbert goed aan het verdedigen. Dit resulteert wel in een corner tegen, waarop meteen weer een corner volgt. Maar Victoria schiet tegen de paal en gelukkig is daar onze keeper Lars die verdere ellende voorkomt.
 
Onze verdediging heeft het zwaar, zelfs onze spitsen staan veel achter om ons doel te verdedigen.
 
Dan is Nick aan bal. Nick stoot heel goed door naar voren, dichterbij het doel, hij speelt over naar Mirco. Linksbenige Mirco schiet met rechts, helaas, naast. We krijgen een corner tegen, welke Mirco achter het doel kopt. Opnieuw een corner tegen, dit keer door Senza weggekopt. En tja ja dus weer een corner. Dan schiet Victoria op doel en weet Lars ons doel weer perfect te verdedigen!
 
Dan Mirco weer aan bal, hij tikt naar Youp, Youp naar Nick en dit mondt uit in een corner voor ons. Senza neemt ‘m. Maar nog geen goal.
 
Er volgt mooi spel tussen Robbert en z’n mannetje aan de bal. Robbert zit hem goed op de huid en beweegt goed mee, de tegenstander kan de bal niet kwijt. Goeie actie, Robbert!
 
Onverwacht volgt kort daarna een mooie voorzet van Senza op Youp. Hele mooie actie van beide heren. Jammer dat het nog niet beloond wordt. Dan speelt Senza op Nick, Nick op Youp. Mooi schot op doel maar helaas iets te zacht en de keeper vangt ‘m op. Dan weer Youp op Nick, Nick schiet, nog geen geluk.
 
Maar de kansen worden steeds meer gecreeerd! Mirco weet zich een weg naar voren te banen en schiet, naast. Dit zijn een paar mooie aanvallen achter elkaar! We staan 1-0 achter, maar we zijn klaar voor de tweede helft!

 

De F5 buikschuiver

 
 
Tweede helft  
 
Na de rust beginnen we goed en spelen aanvallend.
 
Coen spurt steeds als een jonge hond naar voren en brengt de bal op de goeie helft. Helaas volgt balverlies. Dan is daar snelle Nick, hij speelt op Youp, even balverlies, maar dan toch Youp weer op doel: hij mist.
 
Vervolgens speelt Senza Nick aan, Nick naar Youp, hij schiet, de keeper schiet de bal uit zijn doel, Senza kaatst de bal direct weer richting doel, Oh nee: op de paal! Maar dan FANTASTISCH: COEN SCOORT!!!! We staan gelijk: 1-1!!!!!
 
Mirco al weer snel aan zet, hij speelt over naar Youp, deze geeft een mooie voorzet op Nick. Maar de Victoriaanse keeper en hij staan te dicht bij elkaar en de bal gaat er niet in. Dan Senza op Youp. Het schot is te wijd en de bal gaat naast. Maar dat was wederom een mooie voorzet en wat een samenwerking weer!
 
Opeens is het gevaarlijk op onze helft, maar het schot op ons doel gaat net naast gelukkig.
 
Robbert in balbezit, hij speelt door naar Sander, Sander stoot geweldig door naar voren! Dan komt Youp aan bal en hij speelt Mirco aan, er volgt een heel mooi schot. Jammer, naast. Ingooi Sander. Er volgt weer een gevaarlijke victoriaanse aanval. Onze verdediging wordt opgeschrikt, maar daar is onze Lars: weer een aanval verijdeld! Wat een keeper! Nick aan bal, Nick op Youp en dan weer naar Nick, vervolgens naar Mirco: ai, naast. Ook Youp’s schot haalt ons nog niet van die gelijkstand af.
 
Er volgt een tegenaanval, maar Lars houdt de bal uit het doel! Dan opeens… een voorzet van Senza op Youp en JAAAAAH: hun keeper is kansloos: YOUP SCOORT: 1-2!!!!
 
En we gaan door: een geweldige actie weer van Sander en hij weet Youp aan te spelen – wat wordt er goed overgespeeld! – Youp schiet naar Senza, hij speelt de bal naar Nick en hij schiet op doel: oei! tegen de paal. Maar Senz laat het er niet bij zitten en maakt het af: een mooi schot in de linkerhoek: SENZA SCOORT: 1-3!!!!
 
Victoria gaat weer in de aanval. Maar geen victorie voor Victoria. Onze verdediging is krachtig en ook achterin wordt subliem overgespeeld. Zo weten we ons weer naar voren te werken. Alwaar een corner ons ten deel valt. Senza neemt de corner. Hij speelt op Youp. Het doel wordt gemist, dat is jammer. Dan uit het niets: een geweldig schot van Mirco op het doel. Geen Goal, maar wat een actie!
 
Alle mooie aanvallen die dan nog volgen worden niet met meer doelpunten beloond, maar dat maakt bij het horen van het fluitsignaal helemaal niks uit: We hebben deze buitengewoon leuke en spannende wedstrijd gewonnen met 1-3!!!
 
EN NU DUS: BUIKSCHUIVEN!!! WAT EEN TEAM!!!
 
Senza's moeder, Ghieslaine 
 

 

     

   

  

 

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats