Overbos F5 - Legmeervogels F5   0-15

 

Onder leiding van trainer Raymond is er afgelopen week weer goed getraind door de F5, jullie vormen al steeds meer een team. We vertrokken naar Hoofddorp waar het uiteengevallen peloton auto's uiteindelijk toch allemaal op het complex van Overbos arriveerden.
 
Begonnen werd in de kleedkamer met het bespreken van het strijdplan voor vandaag en iedereen had er veel zin in.  Overbos bleek een team te zijn met jongens en begeleiding welke waarschijnlijk dit seizoen voor het eerst op een voetbalveld stonden, zo ook de scheidsrechter, voor aanvang van de wedstrijd informeerde hij nog even bij ons hoe lang een wedstrijd voor de f'jes duurde.
 
De F5 begon scherp aan de wedstrijd wat resulteerde in een goed lopende aanval van verdediging naar middenveld met een voorzet van rechts en een eerste doelpunt. Uiteraard werd dit direct groots gevierd maar de F5 wilde meer, de ene na de andere aanval werd ingezet wat al gauw resulteerde in nog 4 mooie doelpunten.
 
 
                                    
 
Tijd voor de scheids om een Time Out in te lassen ?! en Overbos de gelegenheid te geven zicht te hergroeperen. De time out had geen effect want alle aanvullende impulsen van Overbos werden door onze verdedigers Sander, Koen en Mirco opgevangen en ondertussen scoorden onze aanvallers Senza, Youp en Nick en ook Tyco er nog rustig op los, 10 - 0 met rust. Onze keeper, Lars, had uiteindelijk tegen het einde van de eerst helft een eerste redding te doen en dat ging natuurlijk ook goed.
 
Na een korte rust begonnen we aan de tweede helft met  een nieuwe tactiek voor Overbos, tw alle spelers en reserves (totaal 10) mochten in het veld mee doen. Doordat de spelers van Overbos ook nog allemaal voor hun eigen doel gingen spelen werd het lastig om in al die drukte een doelpunt te maken. Dat bleek wel want in de eerste minuten na rust lukte dit niet, ook niet met een penalty mee.
 
Door goed overspel en het behouden van je eigen positie werd de F5 van Overbos door Legmeervogels F5  toch nog verder weggespeeld, met uiteindelijk nog 5 doelpunten in de tweede helft, eindstand 0 -15.
 
Onze trainer/leider bleef in de tweede helft wel gewoon wisselen, zelfs onze keeper kreeg zijn wisselbeurt maar ook zonder keeper kon Overbos niet tot scoren komen. Gelukkig voor Lars werden er nog wel penanties genomen waarvan hij de meeste van wist te stoppen, onze penalties werden bijna allemaal gescoord. 
 
Met deze monster score op zak gaat de F 5 vol goede moed richting het begin van de competitie.
 
Ed  
 

      

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats