Legmeervogels F5 - Nieuwkoop F1   4-5

 

Het is 9.30 uur zaterdagochtend 30 augustus, het zonnetje schijnt, de F5 heeft er zin in!

 

Het is tijd voor de oefenwedstrijd tegen de F1 van sv Nieuwkoop, trainer Raymond heeft er alle vertrouwen in, en dat brengt hij ook over op onze jongens.

 

De wedstrijd begint en Nieuwkoop zet er meteen druk achter en begint te jagen. Maar de F5 laat zich niet kennen en jaagt lekker terug! Onze jongens spelen alweer mooi samen en Tyco krijgt een hele mooie kans maar die gaat helaas net over! Meteen gaat Nieuwkoop in de tegenaanval en maakt in de 7de minuut het eerste doelpunt, 0-1 jammer! F5 voert de druk op, Youp loopt de benen uit zijn lijf en Tyco krijgt weer een goede kans, deze gaat net vóór het doel langs, wat een pech! De jongens blijven maar jagen, van de ene helft naar de andere en weer terug! Nieuwkoop krijgt een corner maar de F5 heeft Robbert, Sander en Mirco die een dijk van een verdediging neerzetten. Op de andere helft weet Nick er een corner  uit te slepen. Die wordt schitterend genomen door Coen, alleen lukt het niemand hem in het doel te koppen. Lars maakt een schitterende redding, alleen heeft hij jammer genoeg de bal niet klemvast en daar profiteert Nieuwkoop weer van en maakt in de 12de minuut 0-2. Nieuwkoop ruikt de overwinning en voert de druk nog wat verder op, maar onze jongens blijven knokken! In de 16de minuut is het wat rommelig in het doelgebied van de tegenstander en Senza kan hem er mooi even intikken, YES 1-2!

 

Vervolgens heeft Nieuwkoop weer een mooie aanval op touw gezet en scoort een schitterend doelpunt, 1-3. In de 18de minuut weet Nick nog een gaatje te vinden en passeert de keepster en brengt de score op 2-3, een mooie stand om de rust in te gaan!

 

In de tweede helft scoort Nieuwkoop direct in de 2de minuut weer een doelpunt en het is alweer 2-4.

Ook Sander maakt een mooie actie maar weet er helaas geen doelpunt uit te slepen. Mirco neemt een schitterende corner, het is een rommeltje voor het doel maar jammer genoeg weet niemand de bal in het netje te tikken. In de 8ste minuut krijgen de jongens een penalty mee, maar die wordt helaas door de (1ste of 2de jaars E?) keepster gestopt.

 

Lars voert een paar schitterende reddingen uit, wat kan die jongen keepen! Het spel verplaatst zich weer naar de helft van de tegenstander waar Nick een mooie actie maakt, Sander stond heel mooi vrij maar hij probeerde het zelf, jammer, die gaat naast. Vervolgens een mooie actie van Senza maar ook die gaat voorlangs. Tyco trekt een schitterende sprint en probeert zelf te scoren, dat lukt niet. Jammer, want Senza had zich mooi vrijgelopen. In de 18de minuut  maakt Senza een schitterende goal, 3-4!!! Meteen daarna legt ook Tyco de bal nog een keer over de doellijn, 4-4!!!

 

Wauw, gelijkstand, fluit maar af scheids, hier zijn we blij mee! Maar helaas, Nieuwkoop weet in de allerlaatste secondes van de wedstrijd nóg een keer te scoren. Eindstand 4-5, jammer jongens, maar jullie hebben geweldig gespeeld! Volgende keer goed om je heen kijken en de bal afspelen op de vrije man en niet alles alleen proberen. Als jullie blijven samenspelen zijn jullie een winnaarsteam! TOPKLASSE!

 

Een trotse moeder

 

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats