Legmeervogels F5 - Aboude F5   11-3

 

Wat een schitterende overwinning!
 
De laatste oefenwedstrijd van ons team tegen Abcoude F5  welke in de zelfde sterkte het komende seizoen is ingedeeld. Dit was dus een echte "oefen"wedstrijd om te kijken hoe het team loopt.
 

   

9.00 uur verzamelen, 9.30uur spelen. Raymond had als altijd het briefje klaar met de opstelling en de jongens gingen enthousiast en met veel plezier het veld op. Wat meteen opviel is dat de jongens hun plek wisten te vinden, dat was ook het grote verschil tussen ons team en die van abcoude. Direkt in het begin van de wedstrijd hadden Senza en Youp kansen, maar gingen net over of werden gestopt door de keeper. Niet lang daarna een prachtig lopje van Youp over de keeper heen! 1-0. Lekker!
 
Youp had er zin in want scoorde direkt daarna de 2-0. Mirco gaf daarna nog een schot maar werd tegengehouden. Nick had zijn plaats gevonden, rechtsvoor. Hij creëerde veel kansen maar zijn schot kwam tegen de paal. Youp dachtacheentje erbij kan nog wel en scoorde de 3-0.
 
 
Het eerste gedeelte in de wedstrijd ging goed en misschien wel iets te makkelijk. Er kwamen veel kansen en we gingen wat makkelijker voetballen.  Als het zo goed gaat let je niet meer zoveel op en dat gebeurde bij ons ook. We kregen 2 tegendoelpunten tegen 3-2.
 

       

Gelukkig, onze jongens werden meteen weer wakker, en Senza scoorde 4-2. Daarmee was het verschil weer 2 doelpunten en konden de jongens weer lekker onbehoudend voetballen. Dat merkte je ook want met een knaller van Tyco 5-2, een pegel van Mirco 6-2 en weer een knaller van Tyco 7-2,  begon het meer op flipperen te lijken. Tussendoor nog een tegendoelpunt 7-3. 

Nick dacht ik heb genoeg naast, over en tegen de keeper aangeschoten en scoorde de laatste 4 doelpunten 8-3, 9-3, 10-3 en 11-3.
 
 
Ik heb gekeken naar een leuk team, met leuk voetbal en een goede inzet van iedereen! De verdediging stond goed, er werdt goed overgespeeld (langs de lijnen) dus ik kan alleen maar zeggen, ga zo door, als jullie zo blijven spelen zoals het nu is gegaan kan het nog wel eens een heel leuk seizoen worden. Hou het plezier erin, want dat is het belangrijkste!
 
Kan niet wachten tot de volgende keer!
 
Bob Nieberg  

        

 

 

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats