SCW F1 - Legmeervogels F5   2-1

 

Ongeslagen reeks van Legmeervogels F5 doorbroken.

 

Na een lange reeks van 9 wedstrijden niet verloren te hebben, 4x winst vriendschappelijk en 5x winst in competitiewedstrijden, heeft onze F5 een eerste nederlaag geleden tegen de F1  van SCW in Rijsenhout.

 

We vertrokken op tijd naar de wedstrijd met een supportersschare waarbij de moeders vandaag duidelijk beter vertegenwoordigd waren, enige vaste aanhangers ontbraken, oa sub coach Bob, maar de F5 jongens waren in goede stemming om weer een top wedstrijd te spelen. De wedstrijd was best belangrijk want SCW staat 2e  en volgens coach Raymond kunnen zij het de F5 best moeilijk maken vandaag. De F5 begint de wedstrijd in de gebruikelijke opstelling op het mooie kunstgras bij SCW. Het begin van de eerste helft gaat gelijk op met een paar kansjes voor de F5 voorhoede maar  de verdediging geeft geen kansen weg aan de tegenstander.

 

Na een onderbreking door de blessure van Mirco die een bal hard tegen zijn gezicht kreeg ging de F5 weer volop in de aanval, Nick, Senza , Tyco en Youp kregen de bal niet in het doel ondanks de goede opbouw van oa  Coen en Sander, ook bij de vele corners werd er geen doelpunt gemaakt. SCW werd wel steeds sterker en kregen ook kansen maar onze keeper Lars kon nog veel tegen houden ook met hulp van onze verdediger Robbert. Nadat SCW bijna scoorde, de bal ging net over, werd het toch 1-0 voor SCW. Hierna ging de F5 weer verder op zoek naar de gelijkmaker maar ook deze doelpogingen gingen er niet in, zo ook niet een kopbal van Nick.

 

De rust ging dus in met een 1-0 achterstand, we kregen geen limonade om nieuwe energie op te doen en de rust was ook erg kort. In de tweede helft ging het overspelen wat minder goed, veel werd er alleen en te lang met de bal gelopen, maar gelukkig ook enige goede aanvallen, waarbij Nick na aangeven van Senza met een mooie lop 1-1 kon maken . Toch werd SCW steeds  sterker, eerst kon Sander nog een bal van de doellijn halen en Lars tegen 3 man SCW de bal tegen houden maar uiteindelijk scoorde SCW met een afstandschot toch 2-1. De F5 probeerde het daarna zeker nog wel maar het lukte niet de eerste nederlaag te voorkomen.

 

Tegen deze best sterke F1 heeft de F5 het vandaag niet gered maar met de trainingen en het goede spel van de vorige wedstrijden zullen de volgende wedstrijden weer resultaten brengen op weg naar misschien wel het kampioenschap want we staan nog steeds eerste en dat blijven we ook!

 

Ed

 

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats