RKDES F2 - Legmeervogels F5   1-3

 

Mirco verslaat RKDES F2

 

Uit tegen RKDES F2, 10 uur verzamelen 11.00 uur spelen. Voor het kampioenschap was het belangrijk deze wedstrijd te winnen.
 
Een kleine verandering van opstelling heeft raymond moeten toepassen omdat Nick niet aanwezig kon zijn. Van tevoren heeft hij de jongens verteld om direkt en zo snel mogelijk de score open te breken omdat het nog wel eens gebeurt dat, zoals een diesel, onze jongens even moeten warm draaien voordat het begint te lopen.
 
Ook deze wedstrijd was dat zo maar toch scoorde Mirco met een flinke pegel vanuit een vrije trap langs hun keeper, 0-1. Prima dat gaf moed, of toch niet?
 
Tijdens de rust is hen tijdens de peptalk vermeld dat het niet vanzelf gaat en dat als het op deze manier verder gaat het wel zou kunnen gebeuren dat het gelijk gaat worden. En eventueel een verlies ook tot 1 van de mogelijkheden zou kunnen behoren. En ja, niet lang na de rust 1-1.
 
Toch werd er niet slecht gespeeld, mogelijkheden werden gemaakt, alsook de missers. Maar goed, er werd gevochten en Mirco scoorde nummer 2, dus 1-2. Knijpend en zuchtend en steunend en kijkend naar de klok hoopten wij dat er zo snel mogelijk werd afgefloten. Op het moment dat dat zou gebeuren, hup, Mirco 1-3. 3 doelpunten voor Mirco deze wedstrijd, man of the match.
 
Jongens weer een overwinning binnengehaald, jullie gaan fantastisch en ondanks dat jullie pepernotenbenen hebben en soms meer aan de cadeautjes denken dan aan de overwinning hebben jullie als team weer fantastisch gepresteerd. We zijn er bijna!!!
 
Papa Bob
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats