RKAV F3 - Legmeervogels F5   2-4

 

Legmeervogels F5 gaat voor kampioenschap!

 

   

 

De eerste helft

Stipt op tijd begonnen onze mannen aan de wedstrijd tegen RKAV F3 met op doel uiteraard Lars, in de achterste regionen Sander, Coen en Rutger die ons vandaag ging helpen (bedankt!!). Op het midden stond Mirco en rechts en links Youp en Nick met een aanvallende rol. In de spits en op scherp liep Senza. Robbert begon als reserve.

Al snel hadden we een kans door een mooi schot op doel van Senza maar deze werd gestopt door de keeper van RKAV. In de 7de minuut viel Coen geblesseerd uit en werd vervangen door Robbert.

Er volgde een paar mooie aanvallen welke uiteindelijk na een mooie pass van Nick naar Senza resulteerde in het eerste doelpunt …… 0-1. Super!!!

Mirco raakte vervolgens ook even geblesseerd maar gelukkig was Coen inmiddels hersteld dus kon hij er weer in. Een spannende “flipperkast” aktie voor het doel van RKAV F3 leverde helaas geen doelpunt op.

Onze F5 bleef druk uitoefenen en wist uit een mooi opgezette aanval over links, opgebouwd door Sander (klasse!) naar Youp en vervolgens naar Nick, vlak voor rust prachtig af te ronden door een score van Nick. De F5 kon met een 0-2 voorsprong de rust in.

 

        

 

De tweede helft

Met dezelfde opstelling en tactiek (van de red.) begonnen de mannen aan de tweede helft. Mirco even als reserve.

Veel strijd werd geleverd op het midden veld. Zowel RKAV F3 als LMV F5 hadden goede aanvallen. In de 5de minuut ging een prachtig schot van Nick naast … jammer! Vlak daarna wist RKAV te scoren 1-2. De druk van RKAV nam wat toe maar door goed werk van de verdediging en mooie reddingen van Lars konden we stand houden.

In de 15e minuut ontstond wederom een aanval over links en voor het in vele getale aanwezige publiek het wist, hing de bal alweer in het net door een prachtige goal van Youp: 1-3. Toppie!!!

Na alweer een knap staaltje van overspelen kwam de bal bij Rutger en … natuurlijk: 1-4 …. Een goed strak geplaatste bal over de grond rechts in de hoek…. Keeper was kansloos: Klasse Rutger!

Een hard en goed schot van RKAV werd nog keurig geblokt door Robbert met zijn rug. De wedstrijd leek zo goed als gespeeld maar op de valreep wist RKAV toch nog 2-4 te maken.

Een spannende wedstrijd met een mooie eindstand voor onze mannen. Gefeliciteerd met de overwinning en op naar volgende week! Dan de (kampioens?)wedstrijd tegen het eveneens ongeslagen AMVJ F1.

 

  

  


Vanwege het met spoed ter perse gaan van dit verslag heeft ondergetekende de taart gemist, maar ik heb begrepen dat hij overheerlijk was en tot de laatste kruimel is opgepeuzeld. Ghieslaine bedankt!!!

Ter kennisgeving:
Tijdens de wedstrijd is er een leider gespot van SCW, waarschijnlijk om onze tactiek en spelwijze te bestuderen. Hieruit kunnen we niet anders concluderen dan dat de nog komende tegenstanders (o.a. SCW) ons met angst en beven tegemoet zien. Houden zo mannen!!!!!

Groetjes Annemiek (moeder van Robbert)

 

Competitiewedstrijd tegen RKAV F3
 
A1 - De spelers.jpgA11 - Wordt dit onze kampioensfoto.jpgA2 - He Rutger knippen we jouw eraf.jpg
 
A4 - Alles onder controle achterin.jpgA5 - De verdediging.jpgA6 - Onze trouwe supporter.jpg
 
P1 - Welke hoek ga jij schieten.jpgP2 - Sander haalt vol uit.jpgP3 - Penalty Senza.jpg
 
P41 - De beste stuurlui ... .jpgP42 - Penalty Coen.jpgP43 - Papa Jan Willem steunt Coen.jpg
 
P6 - Concentratie bij Lars.jpgP7 - Lars vol in actie.jpgP8 - Youp zet aan.jpg
 
P9 - en Youp schiet zo binnen.jpgP91 - Nick puft erbij.jpgT0 - Ghieslaine nog steeds met lege handen.jpg
 
T1 - Taart.jpgT2 - Nog meer taart.jpgT3 - Coen en Nick eten heerlijk mee.jpg
 
T4 - Papa Paul en Senza aan de taart.jpgT5 - Mama Marleen en Lars aan de taart.jpgT6 - Wat F5 allemaal te bieden heeft.jpg
 
[ 1 ]
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats