Legmeervogels F5 laat Diemen F5 kansloos: 10-0

 

 

Zaterdag ochtend en het is een mooie dag om te voetballen! De tegenstander van vandaag is Diemen.
 
Diemen mag de aftrap nemen, maar Legmeervogels gaat gelijk de aanval in. Door balverlies komt Diemen toch bijna op onze helft maar Coen staat goed op te letten en weet die bal mooi te onderscheppen. En kan zo de bal naar Sander spelen die de bal naar voor krijgt. En door mooi overspelen krijgt Nick zo de kans om de 1-0 te maken!! En een paar minuutjes later is het weer bijna raak, maar de keeper van Diemen kan hem pakken.
 
 
De scheidsrechter legt het spel stil, omdat er een speler van Diemen op de grond ligt. Dus dan komt er een stuiterbal die gelijk voor ons is. En er valt een doelpunt, wel is waar een eigen doelpunt maar hij telt! 2-0!! Nu komt Diemen gelijk in de aanval, maar Lars staat goed te keepen en die kan dus voorkomen dat er gescoord word. Sander komt onderweg 3 man tegen, maar weet zich daar goed tussendoor te spelen, en komt er zo langs. Maar Diemen weet uiteindelijk toch de bal te onderscheppen en komt zo weer dicht bij ons doel. Maar daar staat Lars weer goed te keepen en houd de bal tegen. Door goed overspelen komt de bal naar voor bij Youp, hij probeert zelf nog is te schieten maar mist net. Diemen komt dan gelijk weer met de tegenaanval, maar Coen en Robbert staan goed te verdedigen.
 
Dan maakt Legmeervogels een overtreding en krijgt Diemen een penalty. Die komt recht op Lars af, en die weet hem dan ook te pakken! De bal gaat weer via de zijkanten naar voor en daar weet Tyco bijna te scoren. Dan weet Senza zich tussen een aantal spelers door te dribbelen en kan zo de 3-0 maken!!
 
Nu met 3-0 de rust in, goeie eerste helft. Nu vasthouden!!
 
  
 
Nu mag Legmeervogels aftrappen, maar Diemen gaat gelijk in de aanval. Maar de bal word gelijk weer onderschept en Tyco weet bijna te scoren. De keeper pakt de bal, en die gaat naar voor. Daar krijgt Diemen een corner maar daar weten ze niet uit te scoren, want Lars pakt de bal weer. Nick valt gelijk weer goed aan en geeft de bal voor. Maar er word niet gescoord. Door goed verdedigen van Diemen. De bal word weer onderschept en Tyco weet dan te scoren 4-0!!
 
Na de aftrap gaan ze gelijk weer aanvallen. Nick heeft veel ruimte en gaat zelf, hij schiet en de keeper laat de bal los. Dan probeert Senza het nog een keer maar dan heeft de keeper de bal wel. Mirco speelt de bal goed over en uiteindelijk krijgen we een corner. Tyco neemt de corner en de bal komt wel in de voeten van Legmeervogels, maar het hele team van Diemen stond te verdedigen dus er kon geen gaatje gevonden worden om te scoren. Diemen krijgt de bal en countert goed, maar ze kunnen weer niet scoren. Robbert speelt de bal goed over naar de zijkanten, daar krijgt Tyco de bal en die ziet dat Youp vrij loopt en speelt naar hem. En Youp weet daar dan ook de 5-0 te maken!!
 
Gelijk weer in de aanval. Nick komt goed langs ze man en kan zo naar Youp spelen. Youp heeft 3 man om zich heen maar kan de bal toch nog bij Tyco krijgen die er 6-0 van maakt!!
En hup na de aftrap zijn ze weer gelijk in de aanval. En krijgen ze een corner. Heel Diemen staat weer in het doel, maar toch weet Sander bijna te scoren. Dan zet Diemen weer de tegen aanval in, maar er word weer goed verdedigt en kan de bal weer naar voor worden geschoten. Daar krijgt Tyco de bal, en hij wilt het zelf doen. Deze keer wel met goeie afloop en word het 7-0!!
 
 
 
Weer een aftrap en weer weten ze gelijk de bal op te vangen, Coen speelt mooi over en Youp weet bijna te scoren maar de keeper pakt hem. Die schiet de bal uit maar die komt precies bij Nick terecht, en hebben ze weer een kans die net mis gaat. Er word ondertussen goed overgespeeld met elkaar. Diemen komt weer op onze helft maar daar staat Robbert goed te verdedigen en kan zo de bal naar voor krijgen. Dan staan er heel veel spelers van Legmeervogels voor het doel van Diemen. Want ze willen allemaal scoren. Ze spelen daar goed met elkaar over, en Senza schiet op de doel, en dan geeft Youp de bal nog het laatste tikje en dan is het 8-0!!
 
Nick onderschept na de aftrap gelijk de bal en heeft heel veel ruimte hij gaat gelijk richting het doel en hij schiet, en het is 9-0!!
 
De bal word weer gelijk onderschept na de aftrap, Nick geeft de bal voor op Senza en die speelt de bal goed over naar Youp en die maakt de 10-0!!
 
Dan krijgen we nog een vrije trap die genomen word door Coen, die gaat maar net naast. Dan komen er nog een paar kleine kansjes, maar die worden niet benut, helaas!!
 
Toch een klasse wedstrijd, en ga vooral zo door!!
 
Ivette  (zus van Tyco)
 
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats