CTO '70 F2 - Legmeervogels F5   3-6

 

Legmeervogels F5 legt ook CTO '70 F2 over de knie

 

 

Flitsend kwamen we uit de startblokken. Al na 1 minuut scoort Tico de 0-1.

Even daarna pakt Sander de bal achterin af, speelt Nick aan, die op zijn beurt Youp aanspeelt. Helaas ziet Youp zijn inzet op het doel gekeerd, maar het is een mooi voorbeeld dat goed samenspel tot doelkansen leidt.

Bij CTO zitten 2 goede voetballertjes, die er absoluut uitspringen. Met hun twee aan de basis scoren zij 3 maal in de eerste helft. Nick scoort tussen door nog met een mooie pegel de 1-2, maar we gaan dus de rust in met een 3-2 achterstand.


Bob's speech in de rust helpt, want direct na de rust starten we weer goed en scoort Senza de 3-3. Wanneer de keeper van CTO niet goed uitschiet, straft Tico dit direct af: 3-4.

Als Raymond alsnog even langskomt en ook het zonnetje nog even doorbreekt krijgt het team nog meer inspiratie. We geven geen kansen meer weg en scoren nog 2 keer. Wanneer de keeper van CTO een schot van Nick tegenhoudt, maar de bal loslaat, kan Nick nogmaals schieten. Deze bal ketst af en valt voor de voeten van Tico. Tico aarzelt niet en scoort de 3-5.

Na goed druk zetten van Youp komt de bal bij Nick die de eindstand op 3-6 zet.

Het was zeker in de eerste helft een spannende wedstrijd waar ook Lars als keeper flink aan de bak moest. Mooie pot jongens ga zo door!

Rens-Jan Ossewaarde

LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats