Amstelland United F3 - Legmeervogels F5   1-4

 

De eerste competitie overwinning is een feit!
 
 
 
 
Prachtig weer voor de eerste wedstrijd in de competitie van dit seizoen en de F5 is er klaar voor na een goed gelopen voorbereiding waarin Raymond druk is geweest de jongens op de juiste plek te zetten.
 
Na een wat aftastend begin waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, worden de vogels langzaam sterker. Eerst breekt Tico door, maar hij kan Sensa net niet bereiken. Even later een mooi schot van Nick, dat helaas gestopt word. Legmeervogels blijft doorgaan en na een goede aanval geeft Nick een voorzet op Youp, die de keeper kansloos laat, 0-1 de beer is los.
 
Amstelland krijgt in de volgende 5 minuten ook wat kansen, maar Robbert, Coen, Mirco, Sander en natuurlijk Lars weten het doel schoon te houden. Na een goede counter geeft Robbert een mooie pass op Sensa die vernietigend uithaalt, 0-2.
 
Kort voor rust scoort Amstelland tegen door een slippertje in de verdediging en wordt het toch weer spannend, 1-2.
 
De Vogels pakken de draad weer goed op na de rust, maar moeten oppassen voor uitvallen van de tegenstander. Prachtige aanval, mooie pass Youp naar Mirco, die Sensa ziet vrijstaan, 1-3.
 
Vogels worden sterker en sterker en maken ook nog de 1-4 na een superaanval, Tico scoort.
 
Wedstrijd goed uitgespeeld met een verdediging die alles goed onder controle had en een topkeeper die ook nog eens alle penalties stopte.
 
Mooie aanvallen gezien met goede passing, eerste 3 punten binnen, laat de volgende maar komen.
 
 
Coen en Jan Willem
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats