Aalsmeer F2 - Legmeervogels F5   1-1

 

Een hele mooie zaterdag voor de F5 (KAMPIOEN!)

 


Afgelopen zaterdag was de dag waar de F5 naar toe had geleefd.
 
"The road to victory" was zijn eindpunt genaderd. Het kampioenschap kon behaald worden. Niet alleen de spanning was te snijden op het sportpark van Aalsmeer. Ook de kou en snijdende wind zorgde voor een
ware plaaggeest.
 
Om 9.00 gingen de jongens het keiharde veld op om tegen Aalsmeer F2 het kampioenschap binnen te halen. De toeschouwers langs de lijn waren in grote getale aanwezig om de F5 aan te moedigen.
 
De wedstrijd begon voortvarend voor de F5. Na 5 minuten was het Youp die na een mooie voorzet van Tyco de bal op een presenteerblaadje kreeg en de 0-1 in kon tikken. Alle toeschouwers riepen al 10,10,10? Het leek een walk-over te worden.

Niets was minder waar. Het keiharde veld was niet in het voordeel van de F5. Het mooie combinatievoetbal, wat we dit jaar al zo vele malen hebben gezien, kwam er op dit hobbelige en gevaarlijke veld niet van de grond. Er waren wel een aantal kansjes , maar die werden helaas niet benut. Aan de andere kant was het Lars die met paar wonderschone reddingen de (ijs)bal uit het doel wist te houden.
 
Rust !.. Iedereen kwam weer op temperatuur in de kleedkamer en Lars zijn handen werden op subtiele wijze ontdooid. De champagne werd alvast buiten neergezet zodat deze ook op temperatuur kon komen. Iedereen geloofde al in het kampioenschap.
 
In de tweede helft kregen onze jongens legio kansen om de knock-out uit te delen, maar er stond bij Aalsmeer een echt IJskonijn op doel die alles tegen hield. En tsja..als je zelf niet scoort dan is er een ongeschreven wet dat zegt : ?? nou U raad het natuurlijk al? Aalsmeer scoorde vlak voor tijd de
omstreden 1-1.
 
Dit was een domper voor alles en iedereen met een geel/blauw hart. Er was helaas geen tijd meer om de overwinning binnen te slepen. De 1-1 leek een soort verlies want het kampioenschap was nog geen feit. Maar goed beschouwd was deze 1-1 een heel mooi resultaat. Op een moeilijk bespeelbaar veld en tegen een felle tegenstander werd toch maar mooi één punt behaald.. en juist dat ene punt bleek later GOUD te zijn.
 
Want later op de dag verloor de concurrent SCW F1 met maar liefst 6-0 van FC Amstelland , waardoor het SMS verkeer in Uithoorn een overbelast raakte, want iedereen in Uithoorn bereikte het mooie nieuws : LEGMEERVOGELS F5 KAMPIOEN

Klasse gedaan jongens !! Iedereen is super trots op jullie.
 
 
Paul
 
p.s.: voor al uw gelukwensen kunt u terecht op http://f5.legmeervogels.com
 
 
 
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats