DE LAATSTE NIEUWTJES

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Lees verder

Kampioensverslag

Paul heeft een mooi verslag geschreven over de kampioenswedstrijd. VERSLAG.

Lees verder

LEGMEERVOGELS F5 kampioen !!!

Omdat SCW F1 uit tegen Amstelland United met 6-0 verloren heeft en onze vogels met een gelijkspel naar huis zijn gegaan, kunnen ze zich nu officieel KAMPIOEN noemen! Gefeliciteerd jongens!

Lees verder

SCW F1 1-0 achter in eerste helft

Belangrijkste kampioensopponent van onze vogels SCW F1 staat aan het einde van de eerste helft 1-0 achter tegen Amstelland United. Hiermee zijn onze vogels virtueel kampioen als het zo blijft.

Lees verder

LMV F5 wacht op feestweer

Koud, koud, koud! Het slechte bevroren veld, de snijdende kou en een ongelukkige tegengoal zorgden ervoor dat onze vogels vandaag geen feest konden vieren en nog even moeten wachten. Belangrijk is wat SCW F1 vanmiddag gaat doen. Hoewel Youp met een schitterende goal de score opende, bleef een tweede treffer steken in het ijs. Het harde veld zorgde ervoor dat bij een ongelukkige botsing tussen onze keeper en een tegenspeler, de bal in het doel rolde. Had de scheidsrechter hem moeten afkeuren? Feit is dat onze vogels nog alle kansen hebben, maar nog even moeten wachten. Wordt vervolgd ...

Lees verder

BIJNA KAMPIOEN

Met de schitterende 4-1 overwinning thuis op Guizenmiddenmeer F2 hebben onze vogels een grote stap gezet naar het kampioenschap. Youp nam onze F5-vogels op sleeptouw door de eerste twee goals voor zijn rekening te nemen, Senza en Nick zorgden voor de laatste twee. Wordt volgende week ook Aalsmeer F2 verslagen, dan zijn de jongens zeker van de eerste plaats in de najaarscompetitie en is het kampioenschap zeker. STAND.

Lees verder

Mirco verslaat RKDES F2

Onze linkspoot Mirco heeft ervoor gezorgd dat RKDES F2 werd verslagen. Met drie goals en sterk spel op het middenveld was zijn inbreng groot in de overwinning op RKDES F2. Uitslag 1-3. Hoewel de wedstrijd vooral in de eerste helft moeizaam verliep door een wat slappe inzet van verschillende spelers, werd het werkvoetbal van de tweede helft beloond. Doordat RKDES F2 veel op een kluit speelden vonden onze jongens het moeilijk het veld breed te houden en hun geliefde vleugelspel te spelen. Toch waren er enkele schitterende acties en assists te bewonderen en met name laatste man Coen liet de ene na de andere goede actie zien. Het verslag. STAND EN UITSLAGEN.

Lees verder

De F5-vogels verslaan SCW F2

De vier musketiers

Op de verjaardag van keeper LARS hebben onze F5 vogels de nummer twee SCW F2 met nul punten naar huis gestuurd. Na een enerverende wedstrijd gaven de doelpunten van Senza, Tyco, Sander en Youp de doorslag. De eerste helft verliep wat moeizaam voor onze Legmeervogels, maar in de tweede helft werd de rug gerecht en werd er orde op zaken gesteld. Met name de goal van linksback SANDER was zeer belangrijk om het tij te keren. STAND EN UITSLAGEN. VERSLAG.

Lees verder

Interland Japan AFGELAST !

Ook de interland tegen Japan is afgelast vanwege het slechte weer. Jammer, weer geen Sushi van Ushi.

Lees verder

WEDSTRIJD AFGELAST

De wedstrijd tegen Geuzenmiddenmeer F2 is vandaag afgelast! Houdt de website ook in de gaten voor de wedstrijd van morgen tegen JAPAN.

Lees verder

Eerste verliespunten

Legmeervogels F5 moest vandaag zijn meerdere erkennen in SCW F1. Na een spannende wedstrijd waarin het gelijk op ging, wist SCW F1 vijf minuten voor tijd aan het langste eind te trekken: 2-1. STAND/UITSLAGEN. VERSLAG

Lees verder

RAP F2 mengt zich in onze competitie

RAP F2 heeft zich in onze competitie gemeld om de opengevallen plaats van KDO F2 in te vullen.

Lees verder

AMVJ F1 overdonderd: 6-3

AMVJ F1 werd door onze vogeltjes overdonderd in de eerste helft. Met een comfortabele 5-0 voorsprong gingen onze jongens de kleedkamers in. De tweede helft hervond AMVJ F1 zich enigszins, maar konden niet voorkomen dat onze vogeltjes met een 6-3 eindstand nog steeds ongeslagen aan kop staan.  STAND EN UITSLAGEN. Het VERSLAG

Lees verder

Taaie RKAV F3 zwicht: 2-4

Na een spannende wedstrijd wist Legmeervogels F5 ook het taaie RKAV F3 te verslaan. Naast een goal van gastspeler Rutger, scoorden ook onze complete voorhoede Senza, Nick en Youp. VERSLAG. De eigengebakken taarten van Ghieslaine zorgden voor een mooie afsluiting in de kantine. UITSLAGEN/COMPETITIESTAND.

Lees verder

KDO F2 trekt zich terug

KDO F2 heeft zich terug getrokken uit de competitie. Na dramatische verliespartijen heeft de vereniging KDO F2 laten indelen bij onze LMV F10. Voor het wedstrijdprogramma van a.s. zaterdag zal dit consequenties hebben, maar ook voor de stand. STAND

Lees verder

Interland Japan AFGELAST !

Onze eerste interland tegen Japan is vanwege het slechte weer AFGELAST!

LMV F5 verrast CTO 70 F2: 3-6

CTO '70 F2 was een taaie tegenstander. Nadat onze vogeltjes met een 3-2 achterstand de rust ingingen, besloten ze in de tweede helft wat gas bij te geven. Met een mooie 3-6 overwinning gingen ze van het veld. Geweldig gevochten jongens! Onze F5 staat hiermee voorlopig bovenaan de competitielijst. Hier het verslag. Alle uitslagen en de stand.

Lees verder

Diemen F5 kansloos: 10-0 !

Diemen F5 had geen schijn van kans tegen de goed geoliede machine van onze vogeltjes. Met 3 goals voor Youp en Tyco, 2 voor Nick en 1 voor Senza kwam de eindstand uit op 10-0! Ook één van onze tegenstanders wist te scoren: hij veranderde een afstandsschot van Youp van richting, een eigen goal dus. Lees het verslag met foto's. Alle uitslagen hier.

Lees verder

Eerste competitie winst: 1-4 !

Onze F5-vogeltjes zijn de competitie met een vliegende start begonnen. Overtuigend werd Amstelland United F3 met een 1-4 overwinning het Arena-bos ingestuurd. Daarmee staat de F5 voorlopig 3e in de competitie. Het volledige verslag lees je hier. Voor alle uitslagen van tegenstanders klik hier.

Lees verder

Eerste competitie wedstrijd

Aanstaande zaterdag de eerste competitie wedstrijd tegen FC Amstelland United. Hier de route. 11:00 uur vertrekken.

Lees verder

Opening van het seizoen

Zaterdag 23 augustus openen we het voetbalseizoen met een wedstrijd tegen Legmeervogels F1 en Legmeervogels F2 op veld 4 voor. Om 09:15 uur halen we allereerst onze wedstrijdkleding af.

Lees verder

1-21 uit 21
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats