DE LAATSTE NIEUWTJES

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Lees verder

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Lees verder

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Lees verder

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Lees verder

Legmeervogels kampioensfeest

Wat een geweldig kampioensfeest was dat he? Geniet na, ook als je nog ziek bent, met foto's van KAMPIOENSFEEST.

Lees verder

Kampioensverslag

Paul heeft een mooi verslag geschreven over de kampioenswedstrijd. VERSLAG.

Lees verder

Kampioenen Sander naar AJAX

Na het behalen van het kampioenschap met de F5 heeft Sander nog een leuke prijs gewonnen. Volgende week zondag is hij wedstrijdmascotte bij de uitwedstrijd van Ajax tegen te Graafschap, aanvang 12:30 uur. Bij het op komen van de elftallen voor het begin van de wedstrijd zal hij met een van de Ajax spelers meelopen en de publieks presentatie op het veld meemaken, daarna zal hij de wedstrijd op de tribune verder gaan volgen. Volgende week zal hij verslag doen van deze bijzondere dag.

Lees verder

LEGMEERVOGELS F5 kampioen !!!

Omdat SCW F1 uit tegen Amstelland United met 6-0 verloren heeft en onze vogels met een gelijkspel naar huis zijn gegaan, kunnen ze zich nu officieel KAMPIOEN noemen! Gefeliciteerd jongens!

Lees verder

SCW F1 1-0 achter in eerste helft

Belangrijkste kampioensopponent van onze vogels SCW F1 staat aan het einde van de eerste helft 1-0 achter tegen Amstelland United. Hiermee zijn onze vogels virtueel kampioen als het zo blijft.

Lees verder

LMV F5 wacht op feestweer

Koud, koud, koud! Het slechte bevroren veld, de snijdende kou en een ongelukkige tegengoal zorgden ervoor dat onze vogels vandaag geen feest konden vieren en nog even moeten wachten. Belangrijk is wat SCW F1 vanmiddag gaat doen. Hoewel Youp met een schitterende goal de score opende, bleef een tweede treffer steken in het ijs. Het harde veld zorgde ervoor dat bij een ongelukkige botsing tussen onze keeper en een tegenspeler, de bal in het doel rolde. Had de scheidsrechter hem moeten afkeuren? Feit is dat onze vogels nog alle kansen hebben, maar nog even moeten wachten. Wordt vervolgd ...

Lees verder

Peptalk van trainer Raymond

Hoi F5-vogels,

Zaterdag is het zover. De éna laatste wedstrijd van onze competitie en de laatste en belangrijkste wedstrijd van dit jaar.

Om 09:00 uur spelen we uit tegen Aalsmeer F2. We verzamelen daarvoor in de kantine van Aalsmeer aan de Dreef in Aalsmeer (naast het zwembad) om 08:15 uur. We moeten op tijd zijn, want het kan een mooie dag worden. Als we namenlijk winnen zijn we kampioen van de najaarscompetitie 2008!

Mocht het niet lukken is er nog geen man overboord, want we spelen volgend jaar ook nog onze laatste wedstrijd en we hebben nog maar 3 punten nodig. Op zaterdag 17 januari 2009 om 09:30 uur spelen we namelijk nog thuis tegen RAP F2 en als het dus zaterdag echt niet lukt door de zenuwen, moeten we in het nieuwe jaar alsnog onze klus klaren. Daarna is de competitie toch echt ten einde. Maar ik denk toch echt dat het niet zover hoeft te komen!

Want het leukste is natuurlijk als het zaterdag allemaal gaat lukken. Dan heb je echt je winterstop verdiend. Doe dus nog één keer je uiterste best, ga op tijd naar bed en maak er vooral een leuke wedstrijd van met hopenlijk een paar mooie doelpunten voor alle supporters die ons komen aanmoedigen. Geef het adres dan ook door aan je opa, oma, oom, tante of neefje en nichtje. We hebben de aanmoedigingen nodig. En de mooiste spandoek krijgt een prijsje van jullie eigen trainer! Maar ... we hebben genoeg geoefend afgelopen half jaar, dus ik weet dat jullie het kunnen! Laat het zien en zet hem op!

Als we dan zaterdag meer goals maken dan Aalsmeer F2, dan zullen we eerst een feestje bouwen op het veld van Aalsmeer. De kleedkamer zal te klein zijn en de kantine van Aalsmeer zal weten dat we kampioen zijn geworden. Er wordt gefluisterd dat onze supertaartenbakster Ghieslaine haar uiterste best zal doen voor een super voetbaltaart (geintje Ghieslaine). Na het ererondje, de kampioensfoto, een kopje koffie voor jullie trainer, coach en ouders, zullen we op weg gaan naar onze Legmeervogels. Hier worden we rond 11:00 uur ontvangen door onze jeugdvoorzitter en die zal jullie allemaal in het zonnetje zettem en heeft een paar verrassingen voor jullie in petto.

Ook zullen we later nog een feestavond plannen waar we na een uurtje zaalvoetbal, een patatje en een drankje nog een keer aan elkaar kunnen vertellen hoe geweldig die mooie actie bij RKAV of Diemen wel niet was. En wie de mooiste assist van de competitie heeft gegeven.

Maar dan moeten we zaterdag natuurlijk wel eerst winnen!

Tot zaterdag!

Sportieve groeten,


Jullie trainer Raymond.

Lees verder

BIJNA KAMPIOEN

Met de schitterende 4-1 overwinning thuis op Guizenmiddenmeer F2 hebben onze vogels een grote stap gezet naar het kampioenschap. Youp nam onze F5-vogels op sleeptouw door de eerste twee goals voor zijn rekening te nemen, Senza en Nick zorgden voor de laatste twee. Wordt volgende week ook Aalsmeer F2 verslagen, dan zijn de jongens zeker van de eerste plaats in de najaarscompetitie en is het kampioenschap zeker. STAND.

Lees verder

Studio Sport special!

De Studio Sport special over onze Legmeervogels F5 tegen SCW F2 (met dank aan Papa Paul).

Lees verder

Mirco verslaat RKDES F2

Onze linkspoot Mirco heeft ervoor gezorgd dat RKDES F2 werd verslagen. Met drie goals en sterk spel op het middenveld was zijn inbreng groot in de overwinning op RKDES F2. Uitslag 1-3. Hoewel de wedstrijd vooral in de eerste helft moeizaam verliep door een wat slappe inzet van verschillende spelers, werd het werkvoetbal van de tweede helft beloond. Doordat RKDES F2 veel op een kluit speelden vonden onze jongens het moeilijk het veld breed te houden en hun geliefde vleugelspel te spelen. Toch waren er enkele schitterende acties en assists te bewonderen en met name laatste man Coen liet de ene na de andere goede actie zien. Het verslag. STAND EN UITSLAGEN.

Lees verder

De F5-vogels verslaan SCW F2

De vier musketiers

Op de verjaardag van keeper LARS hebben onze F5 vogels de nummer twee SCW F2 met nul punten naar huis gestuurd. Na een enerverende wedstrijd gaven de doelpunten van Senza, Tyco, Sander en Youp de doorslag. De eerste helft verliep wat moeizaam voor onze Legmeervogels, maar in de tweede helft werd de rug gerecht en werd er orde op zaken gesteld. Met name de goal van linksback SANDER was zeer belangrijk om het tij te keren. STAND EN UITSLAGEN. VERSLAG.

Lees verder

Interland Japan AFGELAST !

Ook de interland tegen Japan is afgelast vanwege het slechte weer. Jammer, weer geen Sushi van Ushi.

Lees verder

WEDSTRIJD AFGELAST

De wedstrijd tegen Geuzenmiddenmeer F2 is vandaag afgelast! Houdt de website ook in de gaten voor de wedstrijd van morgen tegen JAPAN.

Lees verder

Interland tegen JAPAN

Onze Legmeervogels F5 speelt zondag 23 november a.s. de uitgestelde interland tegen JAPAN. Na de volksliederen zal de strijd losbarsten en zullen de sushi's de supporters om de oren vliegen. Kom kijken om 09:25 uur op Veld 2 van het Legmeervogels terrein!

Lees verder

Leider/Trainer Raymond jarig

Onze bevlogen leider en trainer Raymond viert vandaag (9 november) zijn verjaardag. Hoe oud hij is geworden wilde hij niet zeggen ...

Lees verder

Eerste verliespunten

Legmeervogels F5 moest vandaag zijn meerdere erkennen in SCW F1. Na een spannende wedstrijd waarin het gelijk op ging, wist SCW F1 vijf minuten voor tijd aan het langste eind te trekken: 2-1. STAND/UITSLAGEN. VERSLAG

Lees verder

Laatste man Coen jarig

Onze laatste man Coen Lodder viert vandaag (5 november) zijn verjaardag. Gefeliciteerd Coen!

Lees verder

RAP F2 mengt zich in onze competitie

RAP F2 heeft zich in onze competitie gemeld om de opengevallen plaats van KDO F2 in te vullen.

Lees verder

AMVJ F1 overdonderd: 6-3

AMVJ F1 werd door onze vogeltjes overdonderd in de eerste helft. Met een comfortabele 5-0 voorsprong gingen onze jongens de kleedkamers in. De tweede helft hervond AMVJ F1 zich enigszins, maar konden niet voorkomen dat onze vogeltjes met een 6-3 eindstand nog steeds ongeslagen aan kop staan.  STAND EN UITSLAGEN. Het VERSLAG

Lees verder

Taaie RKAV F3 zwicht: 2-4

Na een spannende wedstrijd wist Legmeervogels F5 ook het taaie RKAV F3 te verslaan. Naast een goal van gastspeler Rutger, scoorden ook onze complete voorhoede Senza, Nick en Youp. VERSLAG. De eigengebakken taarten van Ghieslaine zorgden voor een mooie afsluiting in de kantine. UITSLAGEN/COMPETITIESTAND.

Lees verder

VVC F5 heeft het nakijken: 3-5

Onze F5-vogeltjes zetten hun goede reeks voort door ook de oefenwedstrijd tegen VVC F5 winnend af te sluiten met 3-5. Tyco weet wederom te scoren met 3 doelpunten, terwijl ook Senza en Nick het net weten te raken. Coach Bob levert wederom goed werk af, terwijl trainer Raymond middels SMS op de hoogte wordt gehouden in Helsinki. Volgende week de spannende wedstrijd tegen RKAV F3 om de bovenste competitie plaatsen!

Lees verder

1-25 uit 53 Volgende pagina >>
LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats