KAMPIOENSFEEST VAN LEGMEERVOGELS F5

 

 

    

Het eerste kampioenschap van onze Legmeervogels F5 werd uitbundig gevierd. Helaas lag onze spits Senza met bijna 40 graden koorts ziek in bed. Na een oefenwedstrijdje tegen LMV F7 werd de fluitjes uit de jaszakken gehaald en in polonaise richting kleedkamer gelopen. Na een frisse douchepartij werd iedereen versierd met slingers en ging de polonaise door de gang naar de kantine, waar de vogels met een staande ovatie werden verwelkomd door de aanwezige mensen. Kippenvel kregen ze ervan.
 
 
Er was een mooi plekje gereserveerd en iedereen werd in het zonnetjes gezet. De kurken van de champagne knalden door de kantine en iedereen liet het zich smaken na eerst een toast uitgebracht te hebben op het kampioenschap. Jeugdvoorzitter Jeroen Bruning sprak de F5-vogels vol lof toe over het spel en inzet het afgelopen jaar. Speciale dank sprak hij uit voor de leiders van het team.
 
Na de speech kregen de jongens een schitterende medaille: Nr 1, kampioen Legmeervogels. Je moest die glimmende gezichten eens zien. Ook kreeg iedereen een beker als Kampioen najaarscompetitie 2008, 3e klasse 19, Legmeervogels F5. Daar hadden ze het allemaal voor gedaan.
 
  
       
          
 
Raymond deelde de prijsjes uit voor de beste aanmoedigingen die wedstrijd. De familie Maijenburg ging met de eer naar huis vanwege de luidruchtigste toeter. Tot supporter van het najaarsseizoen werd Ghieslaine gekozen vanwege haar geweldige taartbak kwaliteiten. We hebben ervan genoten. De laatste prijs was voor de spelertjes voor de geweldige inzet en werd binnen korte tijd opgesnoept.
 
  
 
Na de traditionele patatjes en drankjes was er een eind gekomen aan het feest bij de Legmeervogels. Trainer Raymond ging nog even langs bij Senza om hem zijn medaille en beker te brengen en hem namens het team van harte te feliciteren en beterschap te wensen.
 
's Avonds bleven de glimlach om de mondjes, maar gingen de oogjes dicht. Naast het kussen stond de mooie beker met de medaille te pronken. Een mooi begin van een lange voetbalcarriere was goed begonnen ...
 

 

 

Ons kampioensfeest bij Legmeervogels


LAATSTE NIEUWS

RAP F2 nu uitwedstrijd

De oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd is vanwege de aflasting van de Legmeervogels velden een uitwedstrijd geworden op het kunstgrasveld van RAP. We spelen om 09:30 uur tegen RAP F2, vertrek 08:30 uur vanaf Zwembad De Scheg.

Meer details ...

Alles afgelast tot 18 januari

Vanwege het schitterende winterse schaatsweer zijn alle velden afgekeurd tot en met 18 januari a.s. Alle wedstrijden en trainingen gaan daarom voorlopig niet door.

Meer details ...

Legmeervogels F5 in de krant

De Nieuwe Meerbode en het Witte Weekblad schonken aandacht aan het kampioenschap van onze F5-vogels. Kijk bij externe Media.

Meer details ...

Sander debuteert op veld bij Graafschap-AJAX

Onze F5 Sander debuteerde vandaag bij de Graafschap-AJAX als persoonlijke assistent van Olequer. Lees zijn verslag.

Meer details ...

Free counter and web stats